Softonic incelemesi

方格单词 - Language Learning Tool

方格单词, dil öğrenimi için tasarlanmış bir eğitim aracıdır ve özellikle İtalyanca için optimize edilmiştir. Dahili güçlü bir İtalyanca sözlüğe sahiptir, bu da ek kelime paketlerine ihtiyaç duymayı ortadan kaldırır. Program, iPhone X dahil olmak üzere tüm platformlarda iOS'u destekler. Kullanıcılar, çevrimiçi çeviri motorundan kolayca cümle ve paragraf çevirilerinden faydalanabilirler.

Ayrıca, 方格单词, İtalyan profesörlerden gelen e-postaları anlamaya yardımcı olmak için orijinal uzun metin okuyucusu sunmaktadır. Fiil çekimi araması, tekil/çoğul varyasyonlar ve bileşik kelimeler gibi özelliklerle kullanıcılar kapsamlı dil keşfine dalarlar. Program, verimli kelime dağarcığının genişletilmesi için tam metin araması, deyim sorguları ve kök kelime aramalarını destekler.

Program diğer dillerde mevcuttur

方格单词 - 溜到飞起的语言学习工具 hakkında kullanıcı değerlendirmeleri

Eğer 方格单词 - 溜到飞起的语言学习工具 denediniz mi? Düşüncelerinizi bırakın siz olun!

Uygulamaları Keşfetme

Reklam

Bu yazılımın kullanımı ile ilgili kanunlar ülkeye göre değişebilir. Bu kanunların aksine olması halinde programın kullanımını teşvik etmiyor veya yasaklamıyoruz.